Tekoäly ja koneoppiminen

Tulevaisuuden teknologiat ohjaavat Mediuksen tuotekehitystä

Kokonaisuudessaan Medius investoi tuotekehitykseen lähes 20% liikevaihdosta.

Tulevaisuuden teknologiat ohjaavat Mediuksen tuotekehitystä. Meillä on erillinen osasto, jonka ainoana tehtävänä on tutkia ja kehittää uusia teknologioita hyödynnettäviksi palveluissamme. Kokonaisuudessaan Medius investoi tuotekehitykseen lähes 20% liikevaihdosta.

Viimeisen viiden vuoden aikana suurimmat investoinnit on tehty tekoälyn ja koneoppimisen käyttöön kulunhallinta-palveluissamme. Teemme asiakkaidemme työstä helpompaa uusilla ratkaisuilla ja tekoälyn soveltamisella.

Tekoäly perustuu neuroniverkkoihin ja niiden kykyyn tehdä oikeita päätelmiä eri tilanteissa. Näin järjestelmä aidosti oppii ja tulee käytön mukaan paremmaksi ja tehokkaammaksi. Tekoälyyn perustuva ratkaisu vaatii merkittävästi vähemmän ylläpitoa ja on tehokkaampi kuin perinteinen algoritmeihin perustuva ratkaisu.

Tekoälyyn perustuvia ratkaisuijamme ovat mm. seuraavat:

  • Laskutiedon automaattinen sisäänluku ja tunnistus paperi- ja PDF-laskuista. Mahdollistaa automaattisen työnkulun vastaanotosta hyväksyntään muillekin kuin aidoille e-laskuille.
  • Älykkäät tiliöintiehdotukset. Tekoäly päättelee laskudatasta ja historiatiedosta miten lasku tiliöidään, mutta ei ole 100% varma oikeellisuudesta. Tällöin järjestelmä ehdottaa käyttäjälle tiliöintiä, ja käyttäjä voi joko hyväksyä ehdotuksen tai jättää sen huomioimatta.
  • Älykkäät täsmäytysehdotukset. Tilauksellisten laskujen käsittelyssä täsmäytetään ostotilaus, vastaanottoilmoitus ja lasku. Tiedot eivät kuitenkaan aina täsmää, jolloin käyttäjä joutuu etsimään manuaalisesti oikean ostotilauksen ja täsmäyttämään sen laskun kanssa. Näissä tapauksissa MediusFlow päättelee mihin tilaukseen kyseinen lasku kuuluu ja tekee käyttäjälle ehdotuksen tietojen täsmäyttämiseksi.

Analytiikka

Taloushallinnon tulee työskennellä älykkäämmin eikä enemmän

Jos kassanhallinta on yrityksessäsi ongelma tai haluat haluat parantaa yrityksesi tuottavuutta on ratkaisu Medius Analytics. Saat reaaliaikaista dataa selkeässä muodossa, joka mahdollistaa oikeiden päätösten tekemisen liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseksi.

Valmiit raportit ja näkymät helpottavat liiketoiminnan ennustettavuutta

Nopeasti käyttöön otettavat raportit auttavat sinua ymmärtämään yritystalouden kokonaisuuden ja voit porautua yksityiskohtiin haluamallasi tarkkuudella jopa yksittäisiin maksuihin. Voit käyttää suodattimina yritystä, kustannuspaikkoja, osastoja, henkilöitä haluamallasi tarkkuudella.

Voit analysoida toimittajien käyttäytymistä ja maksaa laskut sen perusteella

Analytiikkaratkaisujamme hyväksikäyttäen voit päättää milloin maksat toimittajan laskut. Haluatko käyttää kassa-alennuksia vai maksuaikaa? Voit myös analysoida maksujen vaikutuksia likviditeettiin ja tulokseen.

Ykösellä sisään!

Mediuksen analytiikkaratkaisun avulla pystyt keskittymään niiden toimittajien laskuihin, joissa automaatioaste on alhainen. Järjestelmä kertoo sinulle syyt poikkeamiin ja helpottaa virheiden systemaattisessa korjaamisessa sekä toimittajaviestinnässä (automaattiset raportit suoraan toimittajalle lähetettäväksi). Kun tiedät missä prosessin pullonkaulat ovat, voit keskittyä ongelmien ratkaisemiseen niiden paikallistamisen sijaan.

Etkö halua luoda uutta raporttia?

Joskus on helpompaa vain kysyä apua kuin luoda uusi raportti. Uusi tekoälyyn perustuva Q&A-työkalumme mahdollistaa avun kysymisen järjestelmältä ilman ulkopuolista konsultaatiota. Luomme uuden raportin vastauksen pohjalta ja teemme siitä jopa graafisen esityksen tarpeittesi pohjalta.